Winkelmandje

Klantenservice

Penispompen

44 Producten gevonden
Aantal:
Sorteer op:
Filters
Filters

Penispomp

De penispomp, ook wel erectiepomp en libidopomp genoemd, creëert een erectie of maakt de bestaande erectie krachtig. De penis pomp bestaat uit diverse onderdelen:
  • de vacuümbuis of cilinder 
  • luchtslang 
  • pompje 
De penis dient in de cilinder ingebracht te worden. Door middel van de vacuümbuis wordt er lucht door de pomp gezogen, waardoor er een onderdruk ontstaat. Deze onderdruk zorgt ervoor dat er extra bloed naar de penis wordt gezogen. Gevolg hiervan is dat de zwellichamen in de penis meer bloed dan normaal opnemen. Extra bloed in de penis zorgt voor een dikkere en hardere erectie.

Hoe werkt een penispomp?

Zoals eerder al genoemd, bestaat uit een erectiepomp uit een vacuümbuis of cilinder, luchtslang en pompje. Het soort pompje is per erectiepomp verschillend. In sommige gevallen gaat het om een penispomp met knijpballetje, penis pomp met pistool vormige handgreep of penispomp met handgreep en t-vormige trekhendel. De penis dient naar binnen geschoven te worden via de sleeve of manchet die onderin de cilinder zit. De manchet of sleeve is een zachte ronde dop die ervoor zorgt dat er geen lucht kan ontsnappen uit de cilinder. Hierdoor ontstaat die lage onderdruk die nodig is.

Een erectiepomp zorgt enkel voor een dikkere en hardere erectie. Met een erectiepomp kun je niet je libido verhogen.

Diverse soorten penispompen

In ons assortiment hebben wij diverse soorten penispompen. Er zijn namelijk pompen die elektrisch of handmatig bediend worden. Het is maar net wat jouw voorkeur is. Bij Christine le Duc kun je slagen voor:
  • elektrische penispompen 
  • handmatige penispompen 
  • eikelpompen 
  • vaginapompen 

Vaginapompen

Hierboven hebben we het vooral over de penispomp gehad, maar ook voor vrouwen is er een soortgelijke sex toy: de vaginapomp. De vaginapomp sluit naadloos en handig om de clitoris en schaamlippen. Door in het knijpballetje te knijpen, wordt de druk hoger en zwellen de schaamlippen en clitoris op. Dit zorgt voor een opgewonden gevoel. Na het gewenste resultaat, release je de vaginapomp en is de opwinding zeker zichtbaar. In ons assortiment hebben wij twee pussy pumps, de vibrerende vaginapomp en handmatige vaginapomp.

Service van Christine le Duc

Wil je een penispomp kopen, maar wil je meer informatie over de verschillende soorten penispompen? Zoals de handmatige penispompen en elektrische penispompen? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd wat de meest effectieve penispomp voor jou zou zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben penispompen van onder andere de merken Seven Creations, Bathmate Hydromax en Fetish Fantasy Serie in ons aanbod.

Indien je een vraag over onze service hebt, kun je ook altijd de veelgestelde vragen of algemene voorwaarden raadplegen. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor vragen over een dildo of vibrator!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.