Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Christine le Duc.be
  • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

  Hoe reinig je een masturbator?

  Het maakt hierbij niet uit van welk materiaal je masturbator is gemaakt, het is belangrijk om het speeltje na elk gebruik te reinigen. Maar hoe gaat het schoonmaken van je masturbator precies in het werk?

  De beste tips om je masturbator in topconditie te houden:

  Allereerst is het van belang om te kijken wat voor type masturbator je hebt. Beschik je over een masturbator sleeve of een masturbator waarbij de sleeve omhuld wordt door een behuizing? Volg dan onderstaand stappenplan:

  Stap 1

  Verwijder eventuele restanten: Voordat je begint met reinigen, is het belangrijk om eventuele restanten te verwijderen. Dit kun je doen door de buitenkant van de masturbator af te vegen met een vochtige doek of tissue.

  Stap 2

  Maak de buitenkant schoon met water en zeep: Maak vervolgens de buitenkant van de masturbator schoon met warm water en een milde zeep. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of scherpe voorwerpen om de masturbator mee schoon te maken, aangezien dit de materialen kan beschadigen.

  Stap 3

  Dompel de masturbator onder in water met zeep: Voor een diepere reiniging kun je de masturbator onderdompelen in warm water met een beetje zeep gedurende ongeveer 10 minuten. Dit helpt om de interne delen grondig te reinigen en eventuele bacteriën te verwijderen.

  Stap 4

  Spoel de masturbator grondig af met water: Na het onderdompelen, spoel de masturbator grondig af met warm water om alle zeepresten te verwijderen. Zorg ervoor dat alle naden en hoekjes grondig schoon zijn voordat je de masturbator laat drogen.

  Stap 5

  Laat de masturbator volledig drogen: Na het reinigen, is het belangrijk om de masturbator volledig te laten drogen voordat je hem opbergt. Dit voorkomt de groei van bacteriën en schimmels.

  Let op: Sommige masturbators kunnen specifieke instructies hebben, zoals bijvoorbeeld niet in water te dompelen. Lees altijd de instructies op de verpakking of de productomschrijving voordat je begint met reinigen.


  "Masturbator sleeves zijn vervaardigd uit zacht en flexibel materiaal, waardoor kleine scheurtjes kunnen ontstaan over tijd die makkelijk vuil vasthouden. Controleer daarom de sleeve om de paar maanden op tekenen van slijtage en vervang deze indien nodig."
   

  Aanbevolen producten:

  Wil jij meer over masturbators weten?

  Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste top 3 beste masturbator merken die voor vrijwel iedereen interessant zijn. Nu weet je hoe je een masturbator schoonmaakt, maar wat als je nou helemaal geen ervaring hebt met masturbators? Neem dan eens een kijken op onze lijst van de beste masturbators voor beginners die wij hebben gemaakt.