Winkelmandje

Klantenservice

Siliconen

12 Producten gevonden
Aantal:
Sorteer op:
Filters
Filters

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel op siliconenbasis is veilig met condooms! Echter zijn er bepaalde toys die je beter niet met glijmiddel op siliconenbasis kunt gebruiken.

Enkele toys gemaakt van siliconen worden aangetast door glijmiddel op siliconenbasis. Ze maken het materiaal poreus en laten het scheuren waardoor bacteriën zich daarin kunnen nestelen met alle gevolgen van dien. Wees daar dus voorzichtig mee.
Voordelen van glijmiddel op siliconenbasis is dat het zuinig in gebruik is omdat het niet opdroogt. Het heeft een groter bevochtigingseffect dan glijmiddel op waterbasis. Bovendien bevordert het de rekbaarheid van de anus kringspier en de vaginaspieren.

Het enige nadeel van het gebruik van een glijmiddel op siliconenbasis is dat het niet oplost in water en daardoor wat lastiger schoon te maken is.

De voor- en nadelen op een rijtje; 

Voordelen:
− Veilig met alle condooms
− Droogt niet uit en je hebt dus heel weinig nodig. Daardoor heel zuinig in gebruik
− Ideaal om ook als massagemiddel te gebruiken
− Vergroot de rekbaarheid van de anuskringspier en van de vaginaspieren
− Zeer geschikt voor ruigere of anale seks.

Nadelen;
− Lost niet op in water en daardoor moeilijker schoon te maken.
− Bij enkele siliconentoys niet veilig te gebruiken omdat het het materiaal aantast en de toy poreus en beschadigt waardoor bacteriën zich kunnen nestelen.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.